Всесвітній день здорового харчування у 4 класі
Дата: 16.10.2024 15:01
Кількість переглядів: 36
Упродовж двох тижнів учні:
Поглиблювали свої знання про якісне харчування та екстрапродукти.
Училися обʼєднувати продукти у групи білків, житів та вуглеводів.
Вивчали як сіль та цукор впливають на людський організм.
Презентували індивідуальні та групові роботи, робили порівняння і висновки щодо шкідливої і корисної їжі.
Також, із допомогою вчителя, провели серію досліджень, які стосуються здорового збалансованого харчування дітей.
Школярі складали раціон на кожен день, визначали вміст нітратів в овочах та фруктах, встановлювали норму споживання цукру в день.
Учні навчились розпізнавати корисні і некорисні продукти харчування, усвідомили значення поживних речовин для людини.
Учитель - Варгаль Л.М.